HTML

Autós átverések

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nics kertelés, csak a kiábrándító és kemény igazság. Az okos ember más kárából tanul, ezért remélem a posztok olvasásával elkerülhetik a csalásokat, átveréseket. Szeretné saját tapasztalatait, kellemetlen élményeit megosztani? Küldje el e-mailben, mi pedig garantáltan megjelenítjük oldalunkon. autosatveresek@gmail.com

Friss topikok

Kereskedő, vagy magánszemély

2008.02.08. 10:26 autosatveresek

A hirdetőújságokban, internetes oldalakon található hirdetések közt rengeteg a kerekedők által feladott hirdetés. Amennyiben magánszemélytől szeretnénk használt autót vásárolni, (valamivel kisebb az esélye annak, hogy bepalizzanak), nehéz kiszűrni a hirdetések közül a megfelelőt. Ha egy telefonszámot több hirdetésben is megtalálunk, akkor nagy az esélye annak, hogy a hirdetés egy kereskedésé. A másik megoldás az, hogy a telefonba csak annyit kell mondani: "Jó napot, xy vagyok, az autó miatt telefonálok!" Ha megkérdezi melyik autó iránt, nagy a valószínűsége, hogy az illető szintén kereskedő.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autosatveresek.blog.hu/api/trackback/id/tr30330977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jtd 2014.12.11. 13:26:16

Úgy szeretem az ilyen szűklátókörű egyéneket.
Szerinted ki fog előbb átverni? Az a magánszemély akit akkor látsz életedben először és utoljára egy nagyáruház parkolójában vagy az az autókereskedő aki ugyanazon a telephelyen, ugyanazzal a céggel üzemel 10-20 éve és bármikor megtalálod, vissza tudsz menni hozzá, fel veszi a telefont stb.

Akkora butaság ez (a magánszemélytől veszek mert az nem ver át) mint a ház.

Engem autókereskedőként mindig a nagyon megbízható magánszemélyek próbálnak palira venni, nem pedig a kereskedő társaim.....

Persze mindkét oldalon lehet ellenpéldát találni.
süti beállítások módosítása