HTML

Autós átverések

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nics kertelés, csak a kiábrándító és kemény igazság. Az okos ember más kárából tanul, ezért remélem a posztok olvasásával elkerülhetik a csalásokat, átveréseket. Szeretné saját tapasztalatait, kellemetlen élményeit megosztani? Küldje el e-mailben, mi pedig garantáltan megjelenítjük oldalunkon. autosatveresek@gmail.com

Friss topikok

Autós átverések

2007.12.10. 14:18 autosatveresek

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nincs kertelés, csak a kiábrándító és kemény igazság. Az okos ember más kárából tanul, ezért remélem a posztok segítségével elejét vehetik a csalásoknak, átveréseknek. Észrevételeiket, saját tapasztalataikat csalásokról, átverésekről az autosatveresek@gmail.com címen várjuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autosatveresek.blog.hu/api/trackback/id/tr90259119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alanaint 2008.08.27. 14:22:50

Ha veszek a kereskedőtől egy autót, amiben mondjuk 100000 km van, és kiderül, hogy valójában a duplája a reális érték, akkor ki a hibás érte? Az előző tulajdonos, aki eladta, vagy az autókereskedő, aki nem járt el figyelmesen és "szart" adott el nekem?
süti beállítások módosítása