HTML

Autós átverések

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nics kertelés, csak a kiábrándító és kemény igazság. Az okos ember más kárából tanul, ezért remélem a posztok olvasásával elkerülhetik a csalásokat, átveréseket. Szeretné saját tapasztalatait, kellemetlen élményeit megosztani? Küldje el e-mailben, mi pedig garantáltan megjelenítjük oldalunkon. autosatveresek@gmail.com

Friss topikok

Az ember, aki túl kevesett tudott!

2008.01.30. 09:47 autosatveresek

Nem gondoltuk volna, hogy napjainkban is ilyen könnyen rászedhetők az emberek, de a régi közmondás még mindig igaz: "Az üzletben nincs barátság."

"Egy ismerősöm rábeszélt, hogy a nevemre vegyünk egy autót neki,mivel ő nem rendelkezett a hitelhez szükséges lakcímkártyával. Így most a hitel is, az autó is a nevemen van,viszont nála az autó . A probléma a következő, az illető nem fizette be a részleteket,emiatt a bank felmondta a kölcsönszerződést, és rajtam keresik a pénzt. Megoldás lehetne az autó leadása a banknál,de erre az ismerősöm nem hajlandó. Azóta semmilyen módon nem elérhető,attól tartok a kocsi esetleg már nincs is nála." 

www.jogiforum.hu

+++:  "Lizing szerződésben írva vagyon, hogy a tisztelt szerződő, a személygépkocsit nem adhatja ki a kezéből, más személynek nem adhatja át....stb., stb. ( el kell olvasni a szerződést is, és az apró betűs részt is !!!! )
Ebben az esetben a hitel fedezetének elvonása szerepel, a korlátozott információ alapján, ezt lehet megállapítani. Mi lesz? A lízingcég feljelentést tesz, hogy nincs meg a kocsi, a szerződő fél nem hajlandó fizetni, a szerződést felmondták.

Ebből kikászálódni nem igen lehetséges, igen nehéz, mivel a szerződést, nem az a 3. fél írta alá."

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autosatveresek.blog.hu/api/trackback/id/tr46317514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bfkillah 2008.01.30. 10:11:37

Aki ilyen hülye, annak úgy kell. Ha a haver tényleg nem adja vissza az autót, az nagyon sokba fog kerülni. Ügyvédet kell keresni, de ha bukta van az plussz súlyos tízezrek, százezrek lehetnek.

g.p.kocsis 2008.01.30. 10:17:18

Nem hülye, csak hiszékeny. Én a nejem testvérének a hűtőjéhez adtam a nevem. "Szegény Miki, már nem adnak hitelre neki semmit" szöveggel meggyőzött az asszony. Én szerencsére csak 70E-t buktam, de örök életre megtanultam, hogy rokonnak se! A tetü anyós is őket védte, hogy nekünk belefér.

HUMBUK 2008.01.30. 19:04:03

"tetű anyós" :-))))))))

kalasnyikovfan 2008.01.30. 20:18:15

Szerintem az alutó leadása az nem lehet probléma, megjelensz egy trélerrel + max egy rendőr , oszt már mehettek is a bankhoz autó a neveden , a szerződés nálad , ennyi ...

Ferko76 2008.02.07. 12:00:48

Ha az autó a te neveden van, és ő nem adja vissza, bejelented a rendőrségen hogy ellopták. Még le is ültetik a f@szt! :o)
süti beállítások módosítása