HTML

Autós átverések

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nics kertelés, csak a kiábrándító és kemény igazság. Az okos ember más kárából tanul, ezért remélem a posztok olvasásával elkerülhetik a csalásokat, átveréseket. Szeretné saját tapasztalatait, kellemetlen élményeit megosztani? Küldje el e-mailben, mi pedig garantáltan megjelenítjük oldalunkon. autosatveresek@gmail.com

Friss topikok

Sose menj egyedül autót venni!

2008.01.03. 09:34 autosatveresek

Az alábbi rövidhírre a rendőrség oldalán találtam (http://www.police.hu):

"Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést egy fiatalember, akit 800.000 forinttal károsítottak meg. Egy meghirdetett autót akart megvásárolni. Az eladóval egy nyírehygázi parkolóban találkozott, aláírta az előre elkészített szerződést, és odaadta a vételárat. Az eladó úgy tett, mintha átszámolná az összeget, majd beugrott a kocsiba és elhajtott. A lóvá tett fiatalember még legalább fél órán keresztül saját autójával próbálta keresni a másik járművet, és csak ezután értesítette a rendőrséget."

Azt hiszem az esethez nem kell külön magyarázat.

(http://www.police.hu/friss/sza20070319_02.html?query=aut%C3%B3%20%C3%A1tver%C3%A9s)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosatveresek.blog.hu/api/trackback/id/tr10282857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása